Меню
Закрити меню
Закрити

10.10.2024 Volkswagen відзначає світову премʼєру нового Tayron

Аж до 7 місць на сцені вражень

Volkswagen відзначає світову премʼєру нового Tayron

 

  • Новий Tayron дебютує з ефективними та сучасними двигунами, а також вражає дизайном
  • Новий інтерʼєр із структурованим Digital Cockpit, 15" (дюймовим) екраном мультимедійної системи, проекційним head-up дисплеєм та інтуїтивним досвідом керування
  • Широка палітра двигунів буде доступна і в Україні

Новий цифровий кокпіт на основі MIB4, модульної мультимедійної матриці четвертого покоління, пропонує найвищий рівень інформації та включає цифрові сервіси та програми. Крім того, такі нові системи, як функція пневматичного масажу для передніх сидінь або матричні фари IQ.LIGHT HD, які використані вперше після Tiguan, який запозичив їх в свою чергу у преміального флагмана Touareg. 

Середньорозмірний кросовер отримав абсолютно новий дизайн та високоякісні матеріали в інтерʼєрі. Довжиною у 4.8 м дебютант пропонує більше простору для розваг та вражень, але не тільки через збільшений простір другого ряду, а і через можливість замовлення 3-рядного виконання.

Вперше після Golf новинка отримала подвійний світловий почерк, оскільки логотипи Volkswagen поєднуються смужкою як спереду, так і позаду, а також є світлодіодними. На додачу до характерного та впізнаваного візерунку бренду, проявленого в екстерʼєрі, Tayron отримав у своє розпорядження елементи внутрішнього декору із деревини з відкритими порами, оточені пакетом внутрішнього освітлення.

Інтер'єр Tayron успадковує нову концепцію та дизайн. Він виділяється високою якістю самих матеріалів та стандартів виконання. Крім того, простір нового кокпіта інтуїтивно зрозумілий у використанні, а також тісно інтегрований в концепцію дизайну. Також тут присутній новий багатофункціональний перемикач профілів керування та вибору атмосфери із вбудованим OLED-дисплеєм.

Різноманіття силових установок. В Україні будуть представлені турбодизельні двигуни TDI та турбобензинові двигуни TSI, які пропонуватимуться виключно в поєднанні з автоматичною коробкою передач DSG. 

Палітра двигунів включає два дизельних двигуни 2.0 TDI, які пропонуються потужністю від 150 до 193 к.с. та передньо- та повноприводному виконанні. Бензиновий двигун 2.0 TSI (EA888 evo4) потужністю в 265 к.с. доступний виключно у поєднанні з системою повного приводу 4MOTION. 

Сидіння для марафону. Нові сидіння ergoActive Plus з пневматичним регулюванням попереку в чотирьох напрямках і пневматичною 10-камерною функцією масажу ідеально відповідають високоякісному характеру та інтерʼєру Tayron. 

Високоефективні допоміжні системи. Tayron у стандартній комплектації оснащений великою кількістю асистентів водія. На додаток до Side Assist (система зміни смуги руху), Front Assist (автономне екстрене гальмування), Lane Assist (система утримання в смузі руху) і Rear View (система камери заднього виду), вони також включають Dynamic Road Sign Display. Також буде доступний широкий вибір додаткових систем.

Більше багажне відділення та більше простору. Обсяг багажного відділення нового покоління демонструє, наскільки добре використовується простір: у 5-місному виконанні 885 літрів та 2090 літрів за умови складених сидінь. Додавання 3-го ряду дещо зменшить обʼєм до 850 літрів за умови використання двох рядів сидінь або ж до 345 літрів, якщо використовуються всі три. 

 

Дебют в Україні

Прибуття нового Volkswagen Tayron в салони українських дилерів заплановано у 2025 році. Новинка дебютує в трьох комплектаціях: Life, Elegance та R-Line, які мають бути доступні одночасно в момент премʼєри.

 

* Наявність та наповнення майбутніх комплектацій, а також доступна палітра двигунів і опційного обладнання для України ще не визначені, але ми обовʼязково повідомимо Вас про всі деталі щодо нового Tiguan, як тільки отримаємо більше інформації.

** Автомобіль перебуває на стадії прототипу і ще недоступний для продажу. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen